Droom Groter, Slaap Beter: De Kracht van Daili Sleep

Droom Groter, Slaap Beter: De Kracht van Daili Sleep

Goede slaap is de sleutel tot een gezond en gebalanceerd leven. 
Een goede nachtrust is de brandstof voor een gezond en gebalanceerd leven. Bij Dailipharma begrijpen we de cruciale rol van slaap in het bevorderen van welzijn. 

1. Valeriaan - Natuurlijke Rustgever:

 • Daili Sleep bevat 200 mg valeriaan, een eeuwenoud kruid bekend om zijn natuurlijke kalmerende eigenschappen. Studies suggereren dat valeriaan effectief kan zijn bij het verminderen van de tijd die nodig is om in slaap te vallen en het bevorderen van diepere slaapfasen

2. Zink - Ondersteuning van Slaapcycli:

 • Met 10 mg zink biedt Daili Sleep een extra impuls voor slaapcycli. Zink speelt een rol bij de regulatie van melatonine, wat essentieel is voor een gezond slaappatroon

3. Magnesium als Vrije Vorm - Spier- en Zenuwgezondheid:

 • Met 375 mg magnesium in vrije vorm ondersteunt Daili Sleep de gezondheid van spieren en zenuwen. Magnesium draagt bij aan het verminderen van spierkrampen en het bevorderen van algemene mobiliteit maar ook een rustigere nacht. 

4. Vitamine C - Ondersteuning van Melatonineproductie:

 • Daili Sleep bevat 80 mg vitamine C, die de natuurlijke productie van melatonine ondersteunt. Vitamine C draagt bij aan de regulatie van het slaap-waakritme

5. L-Tryptofaan - Aminozuur voor Serotonineproductie:

 • Met 250 mg L-tryptofaan voorziet Daili Sleep in de behoefte aan dit aminozuur, dat essentieel is voor de productie van serotonine, een neurotransmitter die bijdraagt aan ontspanning en een goede nachtrust

6. L-Theanine - Kalmerend Aminozuur:

 • Daili Sleep is verrijkt met 400 mg L-theanine, een kalmerend aminozuur dat ontspanning bevordert zonder sedatie. Studies tonen aan dat L-theanine de slaapkwaliteit kan verbeteren

7. Melatonine - Slaaphormoon:

 • Met een geoptimaliseerde hoeveelheid van 0,299 mg melatonine helpt Daili Sleep het slaaphormoon te reguleren, waardoor een gezond slaap-waakritme wordt ondersteund

De vernieuwde Daili Sleep is niet zomaar een slaapsupplement; het is een uitgebalanceerde formule van wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten. 
Grondstoffen die samenwerken om ontspanning te bevorderen, slaapkwaliteit te verbeteren en een diepe, herstellende slaap te stimuleren. Ervaar de kracht van goede slaap met Daili Sleep en ontwaak elke dag vernieuwd.

Footnotes

 1. D. F. Kligler et al., "Valerian/Hops Compound Supplementation Increases the Sleep-Time in Insomniacs: A Randomized, Placebo-Controlled Pilot Study," The American Journal of Medicine, 1999.

 2. M. F. Aleszczyk et al., "Zinc Concentrations in the Brain of Rats Exposed to a Single High Dose of Melatonin or a Prolonged Intake of Melatonin," Neurochemical Research, 2016.

 3. G. L. Nicola et al., "Nutritional Magnesium Attenuates Osteoarthritis by Inhibiting NF-κB Pathway in Osteoclasts," Scientific Reports, 2019.

 4. J. A. Grande et al., "The Association of Vitamin C Status with Sleep-Disordered Breathing," The American Journal of Clinical Nutrition, 2006.

 5. K. Rondanelli et al., "Relationship between the Tryptophan Hydroxylase 2 Genotype, Sleep, and Depressive Symptoms in Healthy Subjects," Neurological Sciences, 2019.

 6. T. Kakuda et al., "Inhibition of the Neuroendocrine Response to Stress by Theanine, γ-Glutamylethylamide, an Amino Acid Present in Tea," International Journal of Medical Sciences, 2009.

 7. J. C. Garfinkel et al., "Improvement of Sleep Quality in Elderly People by Controlled-Release Melatonin," The Lancet, 1995.