Studies Daili Movement

STUDIES ZIJN STEEDS GEMAAKT DOOR ONAFHANKELIJKE PARTIJEN OVER DE SPECIFIEKE INGREDIËNTEN. BRONNEN ONDERAAN TE RAADPLEGEN.

Peptan Collageen Type 1®

In het volgende wetenschappelijk onderzoek rapporteerden oudere vrouwen met milde gewrichtsklachten een significante vermindering van pijnlijke symptomen, zoals stijfheid en pijn, na orale inname van Peptan Collageen.
Deze positieve effecten verbeterden ook hun mobiliteit en gewrichtsfunctie na drie maanden.

Peptan Collageen Type 1®

In hetzelfde onderzoek werd niet alleen de gewrichtsklachten gecontroleerd, maar ook de gewricht functionaliteit. Een verhoogde score geeft de verbetering aan.

Peptan Collageen Type 1®

Volgende studie toonde aan dat dagelijkse inname van Peptan Collageen Type 1 vóór kraakbeenbeschadiging resulteerde in kraakbeenbehoud en verminderde ontsteking.
Deze resultaten geven aan dat orale consumptie van Peptan een positief effect zou kunnen hebben op het behoud van gezond kraakbeen.

Collageen voor huid (skincare)

Verschillende klinische studies hebben aangetoond dat de inname van 5g collageenpeptiden per dag resulteert in:

  • na 4 weken: ± 10% minder rimpels
  • na 8 weken: ± 15% minder rimpels
  • 4 weken stoppen: nog steeds ± 10% minder rimpels
Lees de officiële studie

MSM (methylsulfonylmethane)

In een Amerikaanse studie werd het effect van MSM op pijn en fysieke functiebeperkingen getest.
Vergeleken met het placebo effect zorgde MSM voor een significante afname van WOMAC-pijn en fysieke functiebeperking. (Artrose & co.)
MSM zorgde ook voor verbetering in het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven in vergelijking met placebo

Lees de officiele studie
daili movement Glucosamine supplement

Glucosamine

Langdurige klinische onderzoeken en praktijkstudies tonen aan dat Glucosamine (Sulfaat) structurele veranderingen in de gewrichten kan vertragen, wat wijst op een potentieel voordeel dat verder gaat dan symptoombestrijding wanneer het in een vroeg stadium gebruikt wordt bij de behandeling van knie-artrose etc.

Farmaco-economische studies tonen aan dat er op lange termijn minder behoefte is aan bijkomende pijnstillers en NSAID's (niet-steroïdale ontstekingsremmers).

Lees de officiele studie

Hyaluronzuur (HA)

Zoals blijkt uit de publicatie van een nieuwe reeks richtlijnen voor de behandeling van osteoartritis (OA) door het American College of Rheumatology.

Van hyaluronzuurpreparaten is aangetoond dat ze de pijn verminderen en de functie verbeteren bij patiënten met artrose in de knie. De mechanismen van het therapeutische effect omvatten het herstel van een normalere synoviale vloeistof met verbeterde visco-elasticiteit, effecten op de biosynthese en afbraak van kraakbeen, ontstekingsremmende effecten en directe pijnstillende effecten.

Lees de officiele studie
Vloeibare Voedingssupplementen Dailipharma Productie
Vloeibare Voedingssupplementen Dailipharma Productie
Vloeibare Voedingssupplementen Daili Movement Productie
Vloeibare Voedingssupplementen Dailipharma Productie
Vloeibare Voedingssupplementen Dailipharma Productie
Vloeibare Voedingssupplementen Daili Movement Productie